معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۱/۱۰
فرآورده‌هاي غذايي
- ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری کارخانه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی کارگاهی
- ضوابط و معیار های استقرار واحد های تولید و بسته بندی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و صنایع بسته بندی
- دستورالعمل اجرایی ضوابط بر چسب گذاری مواد غذایی و آشامیدنی
- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحدهای کیترینگ
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده شیر و فراورده های لبنی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ سرد
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های گوشتی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های آماده و نیمه آماده مصرف
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های تخم مرغ
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده واحد های تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فرآورده های شیری پروبیوتیک
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خاک رنگبر(بنتونیت) در فرایند تصفیه روغن خوراکی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع تافی و آب نبات
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های آردی به غیر ازمحصولات پاستا
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده قند و شکر
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع نوشیدنی مالت
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات حداقل ضوابط فنی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های یخی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یا فرموله کننده و بسته بندی کننده انواع رنگ های مجاز خوراکی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزیجات تازه و خشک و منجمد
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خشکبار
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرایند شده
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خرما
تاریخ به روز رسانی: 1400/07/27
تعداد بازدید: 6293
آدرس : شهرکرد- بلوار آیت الله کاشانی- خیابان هواشناسی  
کدپستی :      8815713361      تلفن : 33332910  -038         
پست الکترونیک: daroo@skums.ac.ir 
تاریخ بروز رسانی 1403/01/10
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal