معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۳۹۷ شنبه ۲۴ آذر
شرح وظایف
 
1- بررسي كيفيت توليدات كارخانجات صنايع غذائي، بهداشتي و آرايشي. 
2- كنترل كيفيت توليدات كارگاهي و محصولاتي كه در فروشگاههاي سطح شهرستانها موجود توسط مراكز بهداشتي سطح استان نمونه برداري و به آزمايشگاه ارسال مي گردد.
3-كنترل كيفي و كمي از توليدات كارخانجات صنايع غذائي، آرايشي و بهداشتي در هنگام اخذ پروانه ساخت و بعد از آن
4- بازرسي و كنترل آزمايشگاه هاي كارخانجات صنايع غذايي، آرايشي، بهداشتي و بسته بندي
5- آموزش علمي و عملي مسئولين فني كارخانجات قبل از شروع كار و اخذ پروانه و گواهي كه برحسب نياز در بخشهاي مختلف آزمايشگاه صورت مي گيرد
6-باز آموزي كارشناسان آزمايشگاه و مسئولين فني صنايع غذايي، آرايشي، بهداشتي و بسته بندي در حين كار يا مواقعي كه با مشكلي روبرو گردند
7- آموزش كارشناسان بهداشت محيط مراكز بهداشتي سطح استان در سطوح مختلف خصوصاً در نحوه نمونه گيري و تهيه دستور العملهاي لازم و ابلاغ به مراكز بهداشتي.
8- فعاليتهاي آموزشي در زمينه برگزاري كارگاههاي آموزشي براي كارشناسان آزمايشگاه و اداره نظارت
9- همكاري با كميته استاندارد به منظور استاندار نمودن روشها و تدوين و تجديد نظر استاندارد در مورد محصولات غذايي، آرايشي، بهداشتي
تاریخ به روز رسانی: 1397/09/07
تعداد بازدید: 7524
امتیازدهی
میانگین امتیازها:5 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : شهركرد- بلوار آيت الله كاشاني- خيابان هواشناسي  
كدپستي :     8815713361      تلفن : 33332910  -038         
پست الكترونيك: daroo@skums.ac.ir 
تاریخ بروز رسانی 1397/09/24
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal