معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
آزمايشگاه مواد غذايي و آشاميدني
 
- بخش دريافت نمونه
در اين بخش كليه نمونه هاي غذايي،‌آشاميدني، آرايشي و بهداشتي كه توسط اداره نظارت بر مواد غذايي و آشاميدني سراسر كشور و نمونه هاي جمع آوري شده از سطح عرضه و فروش توسط واحدهاي بهداشت محيط يا نمونه هاي شخصي پس از كد گذاري جهت انجام كار به بخشهاي مربوطه ارسال مي گردد همچنين وظيفه جمع آوري پاسخ از بخشها و هماهنگي جهت تهيه پاسخ به عهده اين واحد مي باشد
- بخش ميكروب شناسي
در اين بخش كليه نمونه هايي كه به آزمايشگاه كنترل مواد غذايي، آرايشي، بهداشتي وارد مي شوند و نياز به آزمون ميكروبي دارند مانند نمونه هاي آرايشي،‌ بهداشتي، غذايي، آشاميدني و ضد عفوني كننده ها مورد آزمايش قرار مي گيرند.كليه آزمونها مطابق با استانداردهاي موجود و روشهاي معتبر پايه ريزي شده است.در اين بخش 2 نفر كارشناس مسئول بخش در حال انجام وظيفه مي باشند.
- بخش ميوه و سبزيجات
در اين بخش فرآورده هاي ميوه و سبزي، سبزي هاي بسته بندي شده، آبميوه، كنسانتره، خشكبار، كنسرو سبزيجات و كمپوتها، مواد اوليه در تهيه و توليد آبميوه، لواشك و فراورده هاي غذائي مرتبط با ميوه جات مورد آزمايش قرار مي گيرد. در اين بخش يك نفر كارشناس مسئول مشغول بكار مي باشند.
- بخش لبنيات
در اين بخش شيرخشك، شير خشك صنعتي، پودر پنير، پودر آب پنير، بستني ، شير بسته بندي و فرآوري شده، خامه ،‌پنير ، پنير پيتزا، دوغ، ماست و كليه فرآورده هاي لبني مورد آزمايش قرار مي گيرند.در اين بخش يك نفر كارشناس مسئول مشغول بكار مي باشند.
- بخش رنگ
وظيفه اصلي اين بخش شناسائي و جستجوي رنگها در فرآورده هاي خوراكي، آشاميدني، آرايشي، بهداشتي مي باشد. ارزيابي مواد اوليه وارداتي و جستجوي رنگهاي غير خوراكي در فرآورده هاي خوراكي كه بعنوان تقلب استفاده مي شود از وظايف اين بخش مي باشد.
- بخش بسته بندي و ظروف
در اين بخش بسته بندي مواد غذايي مانند بسته بندي هاي سلولزي، فلزي، شيشه اي، پليمري، كاغذي ، فيلم، فيلم هاي چند لايه مقوا،‌مواد اوليه لاك و PET كه جهت بسته بندي مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي، بهداشتي مورد مصرف قرار مي گيرند آزمايش مي گردد. اين بخش داراي يك نفر كارشناس مسئول مي باشد
- بخش روغنها و چربي ها
در اين بخش روغنهاي خوراكي وجامد و مايع، آفتابگردان، سويا، ذرت، پنبه دانه، كره، مارگارين مورد آزمايش قرار مي گيرند. در اين بخش يك نفر كارشناس مسئول وجود دارد.
- بخش گوشت و فرآورده هاي پروتئینی
در اين بخش فرآورده هاي گوشتي، مرغ و ماهي، تخم مرغ، منابع گوشتي، كنسروهاي گوشتي، همبرگر، سوسیس، كالباس و .... مورد آزمايش قرار مي گيرند. در اين بخش يك نفر كارشناس مسئول وجود دارد.
- بخش غلات
در اين بخش غلات، فرآورده هاي غلات، حبوبات، شامل دانه هاي غلات، ماكاروني، كيك، كلوچه، چيپس، پفك، رشته، نشاسته،چوب شور، بيسكويت، غذاي كودك، بهبود دهنده هاي شيريني ، پيراشكي، خمير پيتزا، آرد، ارد نخودچي، آرد سوخاري و سوپهاي آماده مورد آزمايش قرار مي گيرند. در اين بخش يك نفر كارشناس مسئول وجود دارد.
- بخش مشروبات الكلي
در اين بخش كليه مايعات مشكوك به مشروب الكلي كه توسط عوامل نيروي انتظامي توقيف مي شود از نظر ميزان درجه الكلي و سكر آوردن بودن مورد آزمايش قرار مي گيرند.در اين بخش يك نفر كارشناس مسئول وجود دارد.
- بخش ميكروبي آب
در اين بخش آب هاي بسته بندي و آب چاه و چشمه هايي كه جهت فرآيند بسته بندي مورد استفاده قرار خواهند گرفت مورد آزمايش قرار مي گيرد در اين بخش يك نفر كارشناس مسئول وجود دارد.
- بخش مواد قندي
در اين بخش كليه مواد قندي مانند پولك، نبات، آب نبات، شكلات، عسل، شربتها، مربا و تركيبات شيرين مورد آزمايش قرار گرفته و با استانداردهاي مربوطه مطابقت داده مي شوند. در اين بخش دو نفر كارشناس مسئول مشغول بكار مي باشند
تاریخ به روز رسانی: 1391/04/19
تعداد بازدید: 7294
امتیازدهی
میانگین امتیازها:2 تعداد کل امتیازها:7
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : شهركرد- بلوار آيت الله كاشاني- خيابان هواشناسي  
كدپستي :           تلفن : 33332910  -038
تاریخ بروز رسانی 1397/03/01
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal