معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
1397/02/11
نشانگر رنگي تغذيه
اين راهنما به منظور طراحي نشانگرهاي رنگي تغذيه اي بر روي برچسب محصولات خوراكي ك تدوين شده است تا با افزايش آگاهي مصرف كننده گان و اصلاح الگوي مصرف در ارتقاء سلامت جامعه گامهاي موثري برداشته شود.

محصولات خوراكي عرضه شده بايد مطابق ضوابط و قوانين سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي توليد و داراي پروانه ساخت معتبر باشند.

در اين راهنما نحوه استفاده از نشانگرهاي رنگي به عنوان راهنماي تغذيه اي توضيح داده مي شود.

توجه :

- اطلاعات درج شده بايد شفاف، خوانا، و غير قابل پاك شدن باشند.

- درج هرگونه اطلاعات كه باعث گمراهي مصرف كننده شوند ممنوع بوده و جرم محسوب مي شود.

- هدف از نشانگرهاي رنگي كمك به مصرف كننده به منظور شناسايي ويژگي هاي تغذيه اي محصول است تا با توجه به شرايط جسمي و نيازهاي شخصي، انتخاب آگاهانه داشته باشد.
تعداد بازدید:
2
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : شهركرد- بلوار آيت الله كاشاني- خيابان هواشناسي  
كدپستي :           تلفن : 33332910  -038
تاریخ بروز رسانی 1397/03/01
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal