معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۱/۳۱
1397/02/11
نشانگر رنگي تغذيه

نشانگرهاي رنگي تغذيه درج شده روي بسته بندي مواد غذايي، راهنماي انتخاب سلامتي است.
اين نشانگر ها بر روي برچسب محصولات خوراكي درج شده است تا با افزايش آگاهي مصرف كنندگان و اصلاح الگوي مصرف در ارتقاء سلامت جامعه گامهاي موثري برداشته شود.
در نشانگرهاي رنگي تغذيه هشت بخش زير وجود دارد:

1- آرم سازمان غذاودارو
2- معيار و اندازه سهم قابل فهم و ارزيابي
3- ميزان انرژي در هر سهم بر حسب كيلو كالري
4- شاخصهاي مورد ارزيابي (مواد مغذي مورد ارزيابي)
5- مقدار عددي و واحد اندازه گيري شاخصهاي مورد ارزيابي در اندازه سهم
6- نشانگر هاي رنگي (رنگهاي تعيين شده براي هر شاخص)
7- راهنماي رنگها
8- شماره پروانه هاي بهداشتي توليد /ورود
هدف از نشانگرهاي رنگي كمك به مصرف كننده به منظور شناسايي ويژگي هاي تغذيه اي محصول است تا با توجه
به شرايط جسمي و نيازهاي شخصي، انتخاب آگاهانه داشته باشد.
براي كسب اطلاعات بيشتر در خصوص دستورالعمل و راهنماي درج نشانگرهاي رنگي تغذيه بر روي لينك زير كليك نماييد.
تعداد بازدید:
1771
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:26
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : شهرکرد- بلوار آیت الله کاشانی- خیابان هواشناسی  
کدپستی :      8815713361      تلفن : 33332910  -038         
پست الکترونیک: daroo@skums.ac.ir 
تاریخ بروز رسانی 1403/01/30
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal