۱۴۰۳ شنبه ۱ دي
شرح وظایف
1- بررسی کیفیت تولیدات کارخانجات صنایع غذائی، بهداشتی و آرایشی. 
2- کنترل کیفیت تولیدات کارگاهی و محصولاتی که در فروشگاههای سطح شهرستانها موجود توسط مراکز بهداشتی سطح استان نمونه برداری و به آزمایشگاه ارسال می گردد.
3-کنترل کیفی و کمی از تولیدات کارخانجات صنایع غذائی، آرایشی و بهداشتی در هنگام اخذ پروانه ساخت و بعد از آن
4- بازرسی و کنترل آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
5- آموزش علمی و عملی مسئولین فنی کارخانجات قبل از شروع کار و اخذ پروانه و گواهی که برحسب نیاز در بخشهای مختلف آزمایشگاه صورت می گیرد
6-باز آموزی کارشناسان آزمایشگاه و مسئولین فنی صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و بسته بندی در حین کار یا مواقعی که با مشکلی روبرو گردند
7- آموزش کارشناسان بهداشت محیط مراکز بهداشتی سطح استان در سطوح مختلف خصوصاً در نحوه نمونه گیری و تهیه دستور العملهای لازم و ابلاغ به مراکز بهداشتی.
8- فعالیتهای آموزشی در زمینه برگزاری کارگاههای آموزشی برای کارشناسان آزمایشگاه و اداره نظارت.
9- همکاری با کمیته استاندارد به منظور استاندار نمودن روشها و تدوین و تجدید نظر استاندارد در مورد محصولات غذایی، آرایشی، بهداشتی
تاریخ به روز رسانی: 1403/07/15
تعداد بازدید: 11676
Powered by DorsaPortal