شرح وظایف |
1- بررسی کیفیت تولیدات کارخانجات صنایع غذائی، بهداشتی و آرایشی. 2- کنترل کیفیت تولیدات کارگاهی و محصولاتی که در فروشگاههای سطح شهرستانها موجود توسط مراکز بهداشتی سطح استان نمونه برداری و به آزمایشگاه ارسال می گردد. 3-کنترل کیفی و کمی از تولیدات کارخانجات صنایع غذائی، آرایشی و بهداشتی در هنگام اخذ پروانه ساخت و بعد از آن 4- بازرسی و کنترل آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و بسته بندی 5- آموزش علمی و عملی مسئولین فنی کارخانجات قبل از شروع کار و اخذ پروانه و گواهی که برحسب نیاز در بخشهای مختلف آزمایشگاه صورت می گیرد 6-باز آموزی کارشناسان آزمایشگاه و مسئولین فنی صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و بسته بندی در حین کار یا مواقعی که با مشکلی روبرو گردند 7- آموزش کارشناسان بهداشت محیط مراکز بهداشتی سطح استان در سطوح مختلف خصوصاً در نحوه نمونه گیری و تهیه دستور العملهای لازم و ابلاغ به مراکز بهداشتی. 8- فعالیتهای آموزشی در زمینه برگزاری کارگاههای آموزشی برای کارشناسان آزمایشگاه و اداره نظارت. 9- همکاری با کمیته استاندارد به منظور استاندار نمودن روشها و تدوین و تجدید نظر استاندارد در مورد محصولات غذایی، آرایشی، بهداشتی | |
تاریخ به روز رسانی: | 1403/07/15 |
تعداد بازدید: | 11676 |