.
پست الکترونیک
نقشه سایت
ورود اعضاء
.
Please enter a value with valid length
دوباره تلاش کنید
EN
!!!b۱!!!
!!!b۱!!!
ریاست
ریاست
حوزه ریاست
درباره دانشگاه
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
مدیریت روابط عمومی (وب دا)
دبیرخانه هیات امناء دانشگاه
مدیریت امور بین الملل
مدیریت هسته گزینش
مدیریت حراست
مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات
مدیریت امور حقوقی
دفتر امور زنان و خانواده
اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
ستاد شاهد و امور ایثارگران
ستاد اقامه نماز دانشگاه
دبیرخانه هیات اجرائی جذب هیات علمی
دبیرخانه تخصصی سلامت و امنیت غذایی
سازمان اورژانس پیش بیمارستانی استان
واحد هماهنگی امور اقتصادی و جلب مشارکت های مردمی دانشگاه
ستاد مدیریت بحران و پدافند غیر عامل
مجمع خیرین سلامت استان
معاونت ها
معاونت ها
معاونت آموزشی
مدیریت امورهیأت علمی
مرکز فن آوری های نوین آموزش علوم پزشکی
مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی
مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه
واحد استعداد درخشان و المپیاد
مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی
معاونت بهداشتی
دفتر سلامت، ایمنی و محیط زیست(HSE)
اطلاع رسانی جوانی جمعیت
معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی
معاونت درمان
معاونت فرهنگی و دانشجویی
پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی(مفدا)
اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
معاونت غذا و دارو
معاونت تحقیقات و فناوری
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی
اداره علم سنجی
مجلات علمی دانشگاه
کتابخانه دیجیتال
کتابخانه مرکزی
روابط بین الملل
سامانه Eprints
اداره انتشارات(کتب و نشریات)
مرکز رشد فناوری سلامت
مرکز تحقیقات مدلسازی در سلامت
مرکز مطالعه کهورت آینده نگرسلامت شهرکرد
مرکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
مرکز تحقیقات پرستاری مامایی جامعه نگر
پژوهشکده علوم پایه سلامت
مرکز تحقیقاتی بیوشیمی بالینی
مرکز تحقیقاتی سلولی و مولکولی
مرکز تحقیقات سرطان
مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی
آزمایشگاه جامع تحقیقات
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان هاجر
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
دفتر ارتباط با صنعت
کمیته مطالعات و تحقیقات سلامت زنان
مالکیت فکری
دانشکده ها
دانشکده ها
بهداشت
پزشکی
پرستاری و مامایی
علوم پزشکی بروجن
پیراپزشکی
دندانپزشکی
فناوری های نوین
مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده
مراکز تحقیقاتی
کمیته تحقیقات دانشجویی
مرکز مطالعه کوهورت آینده نگر سلامت عمومی شهرکرد
مرکز تحقیقات پرستاری مامایی جامعه نگر
مرکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
مرکز تحقیقات مدل سازی در سلامت
مرکز تحقیقات سرطان
مرکز رشد فناوری سلامت
استارتآپ ویکند
پژوهشکده علوم پایه سلامت
پژوهشکده علوم پایه سلامت
مرکز تحقیقاتی بیوشیمی بالینی
مرکز تحقیقاتی سلولی و مولکولی
مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی
آزمایشگاه جامع تحقیقات
مراکز درمانی
بیمارستانها
بیمارستان آیت اله کاشانی شهرکرد
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان کاشانی
بیمارستان هاجر(س) شهرکرد
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان هاجر
بیمارستان ولی عصر(عج) بروجن
بیمارستان سیدالشهداء(ع) فارسان
بیمارستان سینا جونقان
بیمارستان شهداء لردگان
بیمارستان امام رضا(ع) اردل
بیمارستان امام جواد (ع)ناغان
بیمارستان شهید ارجمند مالخلیفه
بیمارستان امام سجاد (ع) کوهرنگ
کلینیک ها
کلینیک فوق تخصصی امام علی(ع)
کلینیک باروری و درمان ناباروری حضرت زهرا (س)
کلینیک تخصصی دکتر سلطانی فارسان
کلینیک دندانپزشکی تخصصی صدف
سلامتکده طب ایرانی اکسیر
شبکه ها
شبکه های بهداشت و درمان
شهرستان اردل
شهرستان بروجن
شهرستان بن
شهرستان سامان
شهرستان شهرکرد
شهرستان فارسان
شهرستان کوهرنگ
شهرستان کیار
شهرستان لردگان
شهرستان خانمیرزا
شهرستان فلارد
کتابخانه ها
کتابخانه مرکزی
کتابخانه دیجیتال
نرم افزار جامع کتابخانه
مراکز رشد
مرکز رشد فناوری سلامت
نمایشگاه مجازی محصولات فناورانه
ارتباط با صنعت
کمیته تحقیقات
کوهورت
درباره دانشگاه
تاریخچه
درباره دانشگاه
معرفی خدمات
برنامه راهبردی دانشگاه
بیاینه رسالت و اهداف دانشگاه
ساختار سازمانی
مدیران پاسخگو
مکاتبه مستقیم با ما
معرفی خدمات
۱۴۰۴/۱/۷
!!!b۱!!!
!!!b۱!!!
درباره معاونت غذا و دارو
معرفی معاون غذا و دارو
شرح وظایف
اهداف و راهبردها
اداره نظارت بر امور دارو و مواد مخدر
معرفی مدیر اداره
شرح وظایف
معرفی همکاران
آئین نامه ها و دستورالعملها
آیین نامه تاسیس، ارائه خدمات و اداره داروخانه ها ۱۴۰۰
ضابطه تاسیس، ارائه خدمات و اداره داروخانه ها ۱۴۰۰
ضوابط تاسیس و فعالیت شرکت های پخش دارویی
آئین نامه تأسیس و فعالیت شرکت های پخش دارویی
مقررات و ضوابط اخذ مجوز بسته بندی وتولید فرآورده های گیاهی
ضوابط تاسیس و فعالیت شرکتهای پخش فراورده های سلامت-ابلاغی ۲۳/۳/۹۵
ارزشیابی داروخانه و شرکت های پخش دارویی
لیست داروخانه ها
استعلام قیمت داروها
واحد رسیدگی به شکایات
شرکت های استانی توزیع کننده دارو
فرآیندها
صدور مجوز تأسیس داروخانه
صدور پروانه تأسیس داروخانه
صدور پروانه مسئول فنی
تأسیس و بهره برداری داروخانه در سطح شهر
تأسیس داروخانه داخلی بیمارستان
ارزشیابی داروخانه ها
ابطال و تأسیس داروخانه به طور همزمان
انتقال محل داروخانه
فرم های مورد نیاز
فهرست داروهای رسمی ایران
امتیاز اشتغال در مناطق و ضریب محرومیت
سیاست گذاری اقلام سلامت محور در سامانه ttac
اداره نظارت بر مواد غذایی
معرفی مدیر اداره
معرفی همکاران
شرح وظایف
ضوابط کارخانه ها
فرآوردههای غذایی
فرآوردههای آشامیدنی
فرآوردههای آرایشی و بهداشتی
مقواسازی
ظروف یکبار مصرف
ضوابط تاسیس کارخانه های تولید، بسته بندی و توزیع اتانول طبی
فرآیندها
پاسخ به استعلامهای صنایع و جهاد کشاورزی
صدور پروانه مسئول فنی
صدور و اصلاح پروانه بهره برداری
پیگیری و رسیدگی به شکایات واصله
نظارت بر انهدام کالاهای معدومی
بازدید و اعلام نظر کالاهای وارداتی
HACCP اخذ گواهینامه
اعطای نشان ایمنی سلامت یا سیب سبز
فرم پایش و پالایش برچسب گذاری
آئین نامه ها و دستورالعملها
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور/ تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه/کارگاه
ضوابط تأسیس و بهره برداری واحدهای تولیدی
قانون مواد خوراکی،آشامیدنی و بهداشتی
ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی و مکمل ها
دستورالعمل و راهنمای درج نشانگر رنگی تغذیه ای در محصولات غذایی
دستورالعمل اجزایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهاي توليدي بر اساس استانداردهاي مديريتي ايمني مواد غذايي
حداقل ضوابط واحدهای تولید کننده آب معدنی
فرم پایش و پالایش برچسب گذاری
ثبت درخواست منبع داخلی (پروانه تاسیس و بهره برداری) غذا و آشامیدنی
فرم ارزیابی PMF
نحوه صدور گواهی بهداشت و گواهی فروش آزاد جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی و آشامیدني
دستورالعمل اجرایی بررسی و ارزیابی علامت تجاری برای فرآورده و مواد اولیه غذایی، آشامیدنی و بسته بندی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی
فرم های مورد نیاز اداره نظارت بر مواد غذایی
قرارداد استخدامی مسئولین فنی کارگاه ها و کارخانجات مشمول قانون مواد خوردنی، آشامیدنی
فرم مسئول فنی نمونه
فرم تعهد طرح برچسب گذاری
فرم های مورد نیاز صادرات
دستورالعمل PRPs کارخانه های آرایشی بهداشتی-بازنگری شهریور ۹۸
چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
چک لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO۲۲۰۰۰:۲۰۱۸
مشاغل خانگی
چک لیست ارزیابی شرایط فنی و بهداشتی کارخانجات تولید مواد غذایی PRPs بازنگری خرداد ماه ۱۴۰۱
اداره امور فراورده های آرایشی و بهداشتی
معرفی همکاران
ضوابط و دستورالعمل ها
ttac
بخشنامه های عمومی
بسته بندی و برچسب گذاری
رنگ و اسانس
فرآورده های آرایشی
فرآورده های بهداشتی
نگهدارنده ها و محدودیت ها
مدارک و فرم های مورد نیاز
پروانه ساخت
شرکت پخش
گزارش کار
مسئول فنی
PRPs آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل
چک لیست
سامانه های مورد نیاز آرایشی و بهداشتی
ttac
سامانه استعلام پروانه های بهداشتی سازمان غذا و دارو
سازمان ملی استاندارد
cosing
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی
معرفی واحد
معرفی مدیر
معرفی همکاران
شرح وظایف
آزمایشگاه مواد غذایی و آشامیدنی
مطالب آموزشی
آزمایشگاه فراورده های آرایشی و بهداشتی
درخواست انجام آزمایشات
نحوه درخواست انجام آزمایشات
حداقل مقدار نمونه جهت کنترل کیفی مواد غذایی
دفتر تحقیق و توسعه
معرفی
دفتر نظارت بر تجویز و مصرف منطقی دارو
کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو
مرکز ثبت و بررسی عوارض داروها ADR
مراکز اطلاع رسانی داروها و سمومDPIC
واحد اطلاع رسانی در خصوص مواد غذایی
انتشارات
اولویت های پژوهشی
کمیسیون ماده بیست
معرفی
وظایف و اختیارات
اعضاء کمیسیون ماده بیست استان
راهنمای ارباب رجوع
اداره نظارت بر مواد غذایی
اداره نظارت بر امور دارو و موادمخدر
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی
آلبوم تصاویر
پیوندهای ویژه
فرم میزان رضایت از خریداران دارو به طور منظم
ثبت شکایات
سامانه مدیریت امور داروخانه ها
سامانه شیر خشک و بیماران متابولیک
ردیابی، رهگیری و ایجاد کاتالوگ انواع فرآورده های سلامت
ثبت انواع فرآورده های سلامت و پیگیری آنها
ارزیابی عملکرد و آمار و اطلاعات معاونت های غذاو دارو کشور
سامانه ثبت و گزارش عوارض دارویی، تجهیزات و ملزومات پزشکی
سامانه جستجوی داروی کمیاب (۲۰۱۴۹۰)
سامانه مدیریت مخازن اسناد الکترونیکی
معاونت غذا و دارو
›
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی
›
آزمایشگاه مواد غذایی و آشامیدنی
آزمایشگاه مواد غذایی و آشامیدنی
- بخش دریافت نمونه
در این بخش کلیه نمونه های غذایی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی که توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سراسر کشور و نمونه های جمع آوری شده از سطح عرضه و فروش توسط واحدهای بهداشت محیط یا نمونه های شخصی پس از کد گذاری جهت انجام کار به بخشهای مربوطه ارسال می گردد همچنین وظیفه جمع آوری پاسخ از بخشها و هماهنگی جهت تهیه پاسخ به عهده این واحد می باشد
- بخش میکروب شناسی
در این بخش کلیه نمونه هایی که به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی وارد می شوند و نیاز به آزمون میکروبی دارند مانند نمونه های آرایشی، بهداشتی، غذایی، آشامیدنی و ضد عفونی کننده ها مورد آزمایش قرار می گیرند.کلیه آزمونها مطابق با استانداردهای موجود و روشهای معتبر پایه ریزی شده است.در این بخش ۲ نفر کارشناس مسئول بخش در حال انجام وظیفه می باشند.
- بخش میوه و سبزیجات
در این بخش فرآورده های میوه و سبزی، سبزی های بسته بندی شده، آبمیوه، کنسانتره، خشکبار، کنسرو سبزیجات و کمپوتها، مواد اولیه در تهیه و تولید آبمیوه، لواشک و فراورده های غذائی مرتبط با میوه جات مورد آزمایش قرار می گیرد. در این بخش یک نفر کارشناس مسئول مشغول بکار می باشند.
- بخش لبنیات
در این بخش شیرخشک، شیر خشک صنعتی، پودر پنیر، پودر آب پنیر، بستنی ، شیر بسته بندی و فرآوری شده، خامه ،پنیر ، پنیر پیتزا، دوغ، ماست و کلیه فرآورده های لبنی مورد آزمایش قرار می گیرند.در این بخش یک نفر کارشناس مسئول مشغول بکار می باشند.
- بخش رنگ
وظیفه اصلی این بخش شناسائی و جستجوی رنگها در فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی می باشد. ارزیابی مواد اولیه وارداتی و جستجوی رنگهای غیر خوراکی در فرآورده های خوراکی که بعنوان تقلب استفاده می شود از وظایف این بخش می باشد.
- بخش بسته بندی و ظروف
در این بخش بسته بندی مواد غذایی مانند بسته بندی های سلولزی، فلزی، شیشه ای، پلیمری، کاغذی ، فیلم، فیلم های چند لایه مقوا،مواد اولیه لاک و PET که جهت بسته بندی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی مورد مصرف قرار می گیرند آزمایش می گردد. این بخش دارای یک نفر کارشناس مسئول می باشد
- بخش روغنها و چربی ها
در این بخش روغنهای خوراکی وجامد و مایع، آفتابگردان، سویا، ذرت، پنبه دانه، کره، مارگارین مورد آزمایش قرار می گیرند. در این بخش یک نفر کارشناس مسئول وجود دارد.
- بخش گوشت و فرآورده های پروتئینی
در این بخش فرآورده های گوشتی، مرغ و ماهی، تخم مرغ، منابع گوشتی، کنسروهای گوشتی، همبرگر، سوسیس، کالباس و .... مورد آزمایش قرار می گیرند. در این بخش یک نفر کارشناس مسئول وجود دارد.
- بخش غلات
در این بخش غلات، فرآورده های غلات، حبوبات، شامل دانه های غلات، ماکارونی، کیک، کلوچه، چیپس، پفک، رشته، نشاسته،چوب شور، بیسکویت، غذای کودک، بهبود دهنده های شیرینی ، پیراشکی، خمیر پیتزا، آرد، ارد نخودچی، آرد سوخاری و سوپهای آماده مورد آزمایش قرار می گیرند. در این بخش یک نفر کارشناس مسئول وجود دارد.
- بخش مشروبات الکلی
در این بخش کلیه مایعات مشکوک به مشروب الکلی که توسط عوامل نیروی انتظامی توقیف می شود از نظر میزان درجه الکلی و سکر آوردن بودن مورد آزمایش قرار می گیرند.در این بخش یک نفر کارشناس مسئول وجود دارد.
- بخش میکروبی آب
در این بخش آب های بسته بندی و آب چاه و چشمه هایی که جهت فرآیند بسته بندی مورد استفاده قرار خواهند گرفت مورد آزمایش قرار می گیرد در این بخش یک نفر کارشناس مسئول وجود دارد.
- بخش مواد قندی
در این بخش کلیه مواد قندی مانند پولک، نبات، آب نبات، شکلات، عسل، شربتها، مربا و ترکیبات شیرین مورد آزمایش قرار گرفته و با استانداردهای مربوطه مطابقت داده می شوند. در این بخش دو نفر کارشناس مسئول مشغول بکار می باشند.
تاریخ به روز رسانی:
۱۴۰۳/۰۷/۱۵
تعداد بازدید:
۱۵۸۱۶
امتیازدهی
میانگین امتیازها:۳ تعداد کل امتیازها:۱۱۹
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
۰
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
طول مجاز برای نام بین ۶ تا ۱۰۰ کاراکتر است.
نام باید شامل کاراکتر های فارسی باشد
آدرس پست الکترونیکی شما
آدرس ایمیل اشتباه وارد شده است
حداکثر کاراکتر مجاز ۲۰۰ است
شماره تلفن
شماره تلفن معتبر نیست
شماره تلفن نمی تواند از ۸ رقم کمتر و از ۱۱ رقم بیشتر باشد
توضیحات
کد امنیت
*
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © ۲۰۱۴ S.K.U.M.S - All rights reserved
A+
A-
×
ورود اعضاء
Powered by
Dorsa
Portal