معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۴/۱/۷
آزمایشگاه مواد غذایی و آشامیدنی
- بخش دریافت نمونه   
در این بخش کلیه نمونه های غذایی،‌آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی که توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سراسر کشور و نمونه های جمع آوری شده از سطح عرضه و فروش توسط واحدهای بهداشت محیط یا نمونه های شخصی پس از کد گذاری جهت انجام کار به بخشهای مربوطه ارسال می گردد همچنین وظیفه جمع آوری پاسخ از بخشها و هماهنگی جهت تهیه پاسخ به عهده این واحد می باشد
- بخش میکروب شناسی
در این بخش کلیه نمونه هایی که به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی وارد می شوند و نیاز به آزمون میکروبی دارند مانند نمونه های آرایشی،‌ بهداشتی، غذایی، آشامیدنی و ضد عفونی کننده ها مورد آزمایش قرار می گیرند.کلیه آزمونها مطابق با استانداردهای موجود و روشهای معتبر پایه ریزی شده است.در این بخش ۲ نفر کارشناس مسئول بخش در حال انجام وظیفه می باشند.
- بخش میوه و سبزیجات
در این بخش فرآورده های میوه و سبزی، سبزی های بسته بندی شده، آبمیوه، کنسانتره، خشکبار، کنسرو سبزیجات و کمپوتها، مواد اولیه در تهیه و تولید آبمیوه، لواشک و فراورده های غذائی مرتبط با میوه جات مورد آزمایش قرار می گیرد. در این بخش یک نفر کارشناس مسئول مشغول بکار می باشند.
- بخش لبنیات
در این بخش شیرخشک، شیر خشک صنعتی، پودر پنیر، پودر آب پنیر، بستنی ، شیر بسته بندی و فرآوری شده، خامه ،‌پنیر ، پنیر پیتزا، دوغ، ماست و کلیه فرآورده های لبنی مورد آزمایش قرار می گیرند.در این بخش یک نفر کارشناس مسئول مشغول بکار می باشند.
- بخش رنگ
وظیفه اصلی این بخش شناسائی و جستجوی رنگها در فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی می باشد. ارزیابی مواد اولیه وارداتی و جستجوی رنگهای غیر خوراکی در فرآورده های خوراکی که بعنوان تقلب استفاده می شود از وظایف این بخش می باشد.
- بخش بسته بندی و ظروف
در این بخش بسته بندی مواد غذایی مانند بسته بندی های سلولزی، فلزی، شیشه ای، پلیمری، کاغذی ، فیلم، فیلم های چند لایه مقوا،‌مواد اولیه لاک و PET که جهت بسته بندی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی مورد مصرف قرار می گیرند آزمایش می گردد. این بخش دارای یک نفر کارشناس مسئول می باشد
- بخش روغنها و چربی ها
در این بخش روغنهای خوراکی وجامد و مایع، آفتابگردان، سویا، ذرت، پنبه دانه، کره، مارگارین مورد آزمایش قرار می گیرند. در این بخش یک نفر کارشناس مسئول وجود دارد.
- بخش گوشت و فرآورده های پروتئینی
در این بخش فرآورده های گوشتی، مرغ و ماهی، تخم مرغ، منابع گوشتی، کنسروهای گوشتی، همبرگر، سوسیس، کالباس و .... مورد آزمایش قرار می گیرند. در این بخش یک نفر کارشناس مسئول وجود دارد.
- بخش غلات
در این بخش غلات، فرآورده های غلات، حبوبات، شامل دانه های غلات، ماکارونی، کیک، کلوچه، چیپس، پفک، رشته، نشاسته،چوب شور، بیسکویت، غذای کودک، بهبود دهنده های شیرینی ، پیراشکی، خمیر پیتزا، آرد، ارد نخودچی، آرد سوخاری و سوپهای آماده مورد آزمایش قرار می گیرند. در این بخش یک نفر کارشناس مسئول وجود دارد.
- بخش مشروبات الکلی
در این بخش کلیه مایعات مشکوک به مشروب الکلی که توسط عوامل نیروی انتظامی توقیف می شود از نظر میزان درجه الکلی و سکر آوردن بودن مورد آزمایش قرار می گیرند.در این بخش یک نفر کارشناس مسئول وجود دارد.
- بخش میکروبی آب
در این بخش آب های بسته بندی و آب چاه و چشمه هایی که جهت فرآیند بسته بندی مورد استفاده قرار خواهند گرفت مورد آزمایش قرار می گیرد در این بخش یک نفر کارشناس مسئول وجود دارد. 
- بخش مواد قندی
در این بخش کلیه مواد قندی مانند پولک، نبات، آب نبات، شکلات، عسل، شربتها، مربا و ترکیبات شیرین مورد آزمایش قرار گرفته و با استانداردهای مربوطه مطابقت داده می شوند. در این بخش دو نفر کارشناس مسئول مشغول بکار می باشند.
تاریخ به روز رسانی: ۱۴۰۳/۰۷/۱۵
تعداد بازدید: ۱۵۸۱۶
امتیازدهی
میانگین امتیازها:۳ تعداد کل امتیازها:۱۱۹
مشاهده نظرات (تعداد نظرات ۰)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © ۲۰۱۴ S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal